Mind a férfiak, mind a nők elgondolkodnak a szingli hónapok, évek után, hogy hogyan szerezhetnék, hogyan találhatnának maguknak párt. Ha nagyon reménytelen a helyzet, akkor az esetek 80%-ban mindkét nemnél felvetődik az ötlet, hogy társkeresőre kéne regisztrálni...

Szívek romantika

 

 

 

 

 

 

Az emberek többsége cikinek tartja, hogy társkeresőre kellett regisztrálni, hisz bénának érzi magát, hogy a való életben nem talált magának valakit, és muszáj az Internetet használnia párkeresésre. Van, aki attól fél, hogy mi van, ha ismerőse megtudja, hogy társkeresőn keres párt magának. A többség úgy gondolja, hogy a társkeresés nem annyira romantikus, mint a való életben összeismerkedni valakivel, nos ez egy oltári nagy baromság. Ha már a 21. században vagyunk, akkor mi a romantikusabb: egy diszkóban az a szitu, mikor egy csaj egyszerre három pasihoz dörgölőzik hozzá, vagy az hogy társkeresőn beszélgetsz egy ismeretlen személlyel, majd egy idő után randiztok?

Buli romantika nélkül

 

 

 

 

Ahogy fejlődik az Internet, egyre ötletesebb dolgokat találtak ki a társkeresők weboldalaira, amelyekkel megkönnyítették a párkeresést. Az első ilyen ötlet volt, hogy ki lehetett választani az életkort, a nemet, hogy könnyebb legyen a több ezer felhasználó közül megtalálni a neked szimpatikust. Aztán jött az ötlet, hogy a rendszer felajánlotta, hogy kijelöld, hogy milyen szokásaid vannak (például dohányzás, alkohol, milyen témák érdekelnek), hogy ne csak a külső alapján kelljen döntened. Aztán jöttek a közös alkalmazások, amik elsőre hülyeségnek tűnhetnek, de valójában közelebb hozzák egymáshoz a feleket, azaz ismerkedésre tökéletesek (én nem vagyok társkeresőn, szóval nem igen ismerem ezeket az alkalmazásokat, ezért nem tudok felsorolni egyet se :D).

Összefoglalva: a társkeresők nagyon hasznosak, és érdemes regisztrálni rájuk, mert gyorsan párt lehet találni , és igen... lehet romantikus, ez már csak a pasitól és a nőtől függ :)

Szerző: Photoshop Guru  2010.05.12. 15:25 1 komment

Címkék: internet buli társkereső romantikus romantika

A bejegyzés trackback címe:

https://romantikus.blog.hu/api/trackback/id/tr941997408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milakfeco 2010.05.14. 11:25:06

Egyetértek veled teljesen
süti beállítások módosítása