Egy romantikus meglepetés simán fel tudja dobni egy hosszabb kapcsolat átlagosnak tűnő napjait, de nem csak akkor van ám szükség egy romantikus meglepire, ha monotonnak tűnik a párkapcsolat, hanem ha csak kedved támad, és felvidítani kívánod kedvesed. A kérdés az, hogyan tehetnénk ezt meg?

A legegyszerűbb módja egy romantikus vígjáték lehetne, ha a filmezés nem vált túl gyakorivá a kapcsolatotok során. Igaz ez nem annyira sorolható a meglepetések közé, hisz ez csak egy film, egy virágcsokor azonban sokkal inkább tartozhat a romantikus meglepetés kategóriába. Persze a virágcsokornak valamilyen szinten egyedinek kell lennie, nem annyiból áll, hogy bemész egy virágboltba, aztán találomra kiválasztassz egy ilyen, meg egy olyan rózsát aztán csókolom itt a meglepi. Legyen egyedi, és ne csupán a vörös rózsákba gondolkodjunk!
Ha már a virágokról van szó... ha kedvesed több napig nem látod (tegyük fel el kell menned a családoddal valahova, vagy csupán a munka miatt nem találkozhattok), akkor egy nagyon szép meglepetés tud lenni a virágküldés, egy szép üzenettel a virágok mellett.
Az erotikába most nem nagyon megyek bele, ezt már a kedves olvasók kreativitására bízom, de a szex az valóban az a kategória, amivel nagyon könnyen feldobható a kapcsolatotok. A szex nagyon sokoldalú, számos új, izgalmas dolgot próbálhatsz ki pároddal, csak merészség kell hozzá :)

Ezek egyelőre a legegyszerűbb meglepetések voltak, az izgalmasabbak és egyediebbek még hátra vannak ;)

Szerző: Photoshop Guru  2010.05.10. 14:43 Szólj hozzá!

Címkék: erotika ajándék virág romantika meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://romantikus.blog.hu/api/trackback/id/tr221989849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása