Az utazás egy fontos része az életnek, talán kijelenthetjük, hogy az egyik legfontosabb. Az utazás menekíti meg a férfiakat a stresszes munkától egy hétre, és a nőket a mindennapi házimunkától. A családos utazás azonban nem mindig a legjobb megoldás, például ha gyerekek is részt vesznek benne, akikre állandóan oda kell figyelni. Legyél egy kicsit önző, és menjetek el valahova kettesben pároddal, legyen az külföldi, vagy belföldi utazás, mindkettőn garantáltan jól fogjátok érezni magatokat!

Romantikus naplemente

 

 

 

 

 

 

 Gondolj csak bele, nincs romantikusabb, mint kettesben sétálni egy tóparton, vagy akár egy tengerparton, és figyelni a naplementét... gyakorlatilag semmi miatt nem kell aggódnotok, ez a legjobb módja a relaxálásnak. Közeleg a nyár, nézz ki valami jó helyet, hagyd ott egy hétre a munkahelyed, hagyd ott az edényeket a mosogatóban, és irány külföldre, vagy ahova akarsz, és töltsetek együtt egy romantikus hetet :)

Romantikus utazás tengerpartra

 

 

 

 

 Akár ezt a témát is sorolhatnánk a romantikus meglepetések közé, mivel már számos olyan emberrel találkoztam, aki így lepte meg párját, hogy titokban jegyet foglalt egy külföldi utazásra, és ilyenkor az illető valóban meglepődik, képzeld csak magad a helyébe, hogy mennyire örülnél neki. Persze ne az utolsó pillanatra hagyd a meglepit, hogy még időben legyen eldönteni, hogy ráér-e, és hogy legyen ideje szabit kivenni.

Szerző: Photoshop Guru  2010.05.11. 10:27 Szólj hozzá!

Címkék: utazás szabadság naplemente romantika

A bejegyzés trackback címe:

https://romantikus.blog.hu/api/trackback/id/tr701991868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása