Miért van az, hogy manapság azt emlegetik, hogy a romantikus regényeknek kezd lejárni az idejük? Ez egyáltalán nem igaz, amióta Stephenie Meyer megalkotta az Alkonyat (Twilight) című romantikus, vámpíros regényt 2008-ban, azóta a fiatalok meg vannak őrülve ezekért a regényekért. És ezzel még nincs vége, már júniusban megjelenik a 4. könyv is, amit már mindenki annyira vár, most hirtelen nem ugrik be a címe, mert nem vagyok valami nagy rajongója, de az első könyvet olvastam és tetszik.

Alkonyat borító

 

 

 

 

Sajnos csak a nők és a tinilányok többsége olvassa ezeket a regényeket, a férfiakat nem nagyon érdekli, pedig izgalom is van benne bőven. Ismerek néhány srácot akinek tetszik, de ők is csupán kivételek, a többség nem olvassa, mert romantikus, és ez már elég indok, hogy ne vegyék a kezükbe a könyvet...

Álomból Valóság borító

 

 

 

 

Visszatérve a cikk címéhez, a romantikus regények soha nem fognak eltűnni, sőt... egyre népszerűbbek lesznek. Stephenie Meyer jól megbolygatta a népet műveivel, és mivel rengeteg író láthatta mekkora sikert aratott, így nagyon sokan rá fognak kattanni az ilyen típusú regények írására, a romantikus regényeknek eljött az ideje!

Szerző: Photoshop Guru  2010.05.29. 16:21 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romantikus.blog.hu/api/trackback/id/tr132040533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása