Íme egy újabb romantikus ötlet, hogy kapcsolatotok az átlagosnál feljebb emelkedhessen! Ez az ötlet inkább a férfiaknak szól, mert ezt az esetek nagy részében ők szokták intézni. Válassz ki egy romantikus éttermet a közelben, és vegyél részt egy gyertyafényes vacsorán a pároddal! Természetesen ne mondd meg előre, hogy hova viszed őt, hagy legyen meglepetés.

Romantikus étterem belülről

 

 

 

 

 

Az étterem előtt megmondhatod már neki nyilván, hogy ez a meglepetés, egy gyertyafényes vacsora kettesben... nincs az a nő, aki ne örülne egy ilyen romantikus meglepinek, próbáljátok ki ti is, garantált siker!
FONTOS! Az asztalfoglalást mielőbb intézd el, nehogy kavarodás legyen, és ne legyen szabad asztal, mert az a lehető legcikibbül tud elsülni.

Szerző: Photoshop Guru  2010.05.18. 16:26 Szólj hozzá!

Címkék: étterem meglepetés romantikus étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://romantikus.blog.hu/api/trackback/id/tr392013122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása