Egy kapcsolatban mindenki hibázhat, legyen az nő, legyen az férfi. Nem akarok ítélkezni, de többnyire a férfiak okoznak több bajt egy kapcsolatban, természetesen a nőket sem kell félteni, ők is tudnak alkotni a hülye szokásaikkal. A mai téma: mi lehet a legjobb módszer a bocsánatkérésre?

Romantika, bocsánatkérés

 

 

 

 

 

 
A bocsánatkérésnek számos módja van, de a férfiak számára a legjobb lehetőség a romantika bevetése lehet. Minden nő oda és vissza van a romantikáért, szóval ha férfi vagy, akkor vesd be a romantikus énedet, még ha nem is létezik ilyen, akkor  is próbáld meg, mert megéri, ha igazán megbántad amit tettél. Lepd meg szerelmed valami romantikus meglepetéssel, például úgy, hogy váratlanul beállítassz hozzá egy nagy csokor vörös rózsával, vagy csak valami egyszerű ajándékkal, a lényeg a meglepetés hatása, nem az, hogy mennyiért veszel ajándékot. A meglepetés attól meglepetés, hogy a másik fél nem számít rá, és valami hihetetlen öröm fogja el, amikor megtudja, hogy mire készültél. Nőknek kissé nehezebb dolguk van, de ha bevetik a csáberejüket, akkor bármit elérhetnek, az erotikávál például simán leveheted párod a lábáról, ha nem túl nagy hibát követtél el. Természetesen ne legyél túl rámenős, szép lassan vesd be vonzerőd, és ha látod a pasin hogy meggyőzted, akkor rávetheted magad, persze ne túl aggresszívan, hanem vedd elő te is a romantikus éned, és légy tapintatos, és gyengéd :)

Szerző: Photoshop Guru  2010.05.24. 22:27 Szólj hozzá!

Címkék: romantika meglepetés bocsánatkérés

A bejegyzés trackback címe:

https://romantikus.blog.hu/api/trackback/id/tr302028845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása